83be121a b6e5 4b18 8a33 229928c7a95f

Zonnepark bij van Haga

Strobalenhuren.nl is trots op haar betrokkenheid bij het project in samenwerking met Van Hage uit Noordwijkerhout, waarbij strobalen en zonnebloemen werden geleverd voor de feestelijke opening van het zonnepark in Noordwijkerhout.

Het project, gericht op duurzame energie en groene initiatieven, maakte gebruik van onze hoogwaardige strobalen om een sfeervolle en natuurlijke setting te creëren voor de opening van het zonnepark. De strobalen dienden niet alleen als praktische oplossing voor zitplaatsen en afscheiding, maar voegden ook een rustieke en feestelijke uitstraling toe aan het evenement.

Onze strobalen, afkomstig van Strohandel van Dijk, werden strategisch geplaatst om een gezellige en uitnodigende omgeving te creëren. Daarnaast leverden we prachtige zonnebloemen, waarmee we een kleurrijk en levendig element aan het project toevoegden.

Het gebruik van strobalen als zitplaatsen en decoratie biedt niet alleen praktische voordelen, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijk en duurzaam karakter van het evenement. Stro is een natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal, wat past bij het groene karakter van het zonnepark.

Met trots hebben we samengewerkt met Van Hage en hebben we een bijdrage geleverd aan de opening van het zonnepark in Noordwijkerhout. Onze strobalen hebben niet alleen een functioneel doel gediend, maar hebben ook bijgedragen aan de esthetiek en sfeer van het evenement. Strobalenhuren.nl staat klaar om betrokken te worden bij diverse projecten en evenementen, waarbij we streven naar hoogwaardige producten en een service die aan de verwachtingen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw project of evenement.

https://van-hage.nl/nl/producten/zonnebloemen