TV programma Helden door de modder

Strohandel van Dijk heeft met trots bijgedragen aan het TV-programma "Helden door de Modder", een bijzonder evenement dat ten bate was van het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds (KNGF). Het programma had als doel om bewustzijn te creëren over de inzet en training van geleidehonden voor mensen met een visuele beperking.

Onze strobalen speelden een essentiële rol in de realisatie van dit evenement. Ze werden ingezet om uitdagende parcoursen en obstakels te creëren waar de deelnemers, bekende Nederlanders en andere enthousiastelingen, zich doorheen moesten werken. De strobalen fungeerden niet alleen als hindernissen, maar droegen ook bij aan de sfeer en uitstraling van het parcours.

De veelzijdigheid en duurzaamheid van onze strobalen maakten ze perfect geschikt voor dit evenement. Ze werden strategisch geplaatst om de deelnemers zowel fysiek als visueel uit te dagen. Strobalenhuren.nl, een dochteronderneming van Strohandel van Dijk, zorgde ervoor dat de levering, plaatsing en ophalen van de strobalen vlekkeloos verliep, waarbij we hebben bijgedragen aan het succes van het evenement.

Het feit dat onze strobalen werden gebruikt voor een programma dat gericht is op het ondersteunen van het KNGF, een organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking, vervult ons met trots. Het toont de veelzijdigheid van onze producten en ons engagement voor maatschappelijke doelen.

Bij Strohandel van Dijk blijven we streven naar bijdragen aan diverse projecten en evenementen met onze hoogwaardige strobalen. Of het nu gaat om sportieve uitdagingen, liefdadigheidsevenementen of andere bijzondere gelegenheden, wij zijn er trots op om deel uit te maken van projecten die een positieve impact hebben op de samenleving. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze strobalen een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan uw evenement of project.