Parcours

Strobalen vormen niet alleen een essentieel onderdeel van evenementen zoals Mud Masters en bruiloften, maar worden ook ingezet voor diverse parcoursafzettingen bij sportevenementen zoals wielrennen en kartwedstrijden. Strohandel van Dijk heeft bijgedragen aan het succes van de BMW Motorrad Day in Bornem (België) door hoogwaardige strobalen te leveren voor een effectieve en veilige parcoursafzetting.

Wielrennen en kartwedstrijden vereisen specifieke maatregelen om de veiligheid van deelnemers en toeschouwers te waarborgen. Strobalen dienen als uitstekende barricades om het parcours af te zetten en potentiële risicogebieden te markeren. Door hun natuurlijke dempende eigenschappen verminderen strobalen de impact van eventuele ongelukken, waardoor ze een veilige keuze zijn voor dergelijke sportevenementen.

Bij Strohandel van Dijk begrijpen we de unieke behoeften van sportorganisatoren en werken we nauw samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor het afzetten van parcoursen. Onze strobalen, zowel standaard als geïmpregneerd voor extra veiligheid, hebben bewezen effectieve en veelzijdige barrières te zijn, of het nu gaat om scherpe bochten, steile hellingen of andere uitdagende secties van het parcours.

Voor de BMW Motorrad Day in Bornem hebben wij met succes onze strobalen geleverd en geplaatst om het parcours op een optimale manier af te zetten. Het resultaat was niet alleen een veiligere omgeving voor deelnemers, maar ook een verhoogde sfeer en uitstraling van het evenement.

Bent u ook bezig met de organisatie van een sportevenement en zoekt u naar effectieve en veilige parcoursafzettingen? Neem contact op met Strohandel van Dijk en ontdek hoe wij met onze hoogwaardige strobalen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van uw evenement.