Witte de With

Het Witte de With Center of Contemporary Art creëerde een boeiende en duurzame ervaring met de Strobalen van Strohandel van Dijk, resulterend in een unieke Strobank.

Het Witte de With Center of Contemporary Art, gevestigd in Rotterdam, staat bekend om zijn innovatieve en uitdagende tentoonstellingen en kunstprojecten. In een recent project hebben ze samengewerkt met Strohandel van Dijk om een opmerkelijke installatie te realiseren: een Strobank.

De Strobalen van Strohandel van Dijk dienden als bouwmateriaal voor deze creatieve en duurzame zitgelegenheid. Het gebruik van stro als basis voor de bank voegt niet alleen een uniek element toe aan de ruimte, maar benadrukt ook het belang van milieubewustzijn en hergebruik in kunstprojecten.

Met de Strobalen van Strohandel van Dijk kon het Witte de With Center of Contemporary Art een ecologisch verantwoord kunstwerk creëren. Stro is een hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstof, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor artistieke installaties.

De Strobank fungeert niet alleen als een opvallend kunststuk, maar nodigt ook bezoekers uit om plaats te nemen en te genieten van de kunst om hen heen. Het biedt een unieke zitervaring en vormt een aanvulling op de missie van het Witte de With Center om kunst toegankelijk te maken en mensen te inspireren.

Dit project benadrukt de veelzijdigheid van strobalen en hun toepassingen, niet alleen in landbouw en evenementen, maar ook als bouwmateriaal in innovatieve kunstinstallaties. Strohandel van Dijk is er trots op een rol te spelen in creatieve projecten die de grenzen van traditie verleggen en duurzaamheid bevorderen.

Kortom, het Witte de With Center of Contemporary Art heeft met behulp van Strohandel van Dijk een unieke en duurzame Strobank gerealiseerd, die de bezoekers een bijzondere zitervaring biedt en tegelijkertijd de nadruk legt op milieubewustzijn in de kunstwereld.