Stand van Cartamundi

Cartamundi, een vooraanstaand bedrijf in speelkaarten, creëerde in samenwerking met Strohandel van Dijk een opvallende stand voor Delhaize in Brussel. Het gebruik van geïmpregneerd stro gaf de stand een unieke en duurzame uitstraling, terwijl het ook bijdroeg aan de milieuvriendelijkheid van het evenement.

Het project begon met de vraag van Cartamundi om een aantrekkelijke en eco-vriendelijke stand te ontwerpen voor hun producten die werden tentoongesteld in een Delhaize-supermarkt in Brussel. Strohandel van Dijk, gespecialiseerd in strobalen en aanverwante producten, kwam met het innovatieve idee om geïmpregneerd stro te gebruiken als duurzaam en opvallend materiaal voor de stand.

Geïmpregneerd stro heeft als voordeel dat het brandvertragend is, wat bijdraagt aan de veiligheid van het evenement. Bovendien behoudt geïmpregneerd stro zijn structuur en kleur langer dan onbehandeld stro, waardoor het een duurzame keuze is voor langdurige tentoonstellingen.

Het team van Strohandel van Dijk werkte nauw samen met Cartamundi om de specificaties van de stand te begrijpen en het ontwerp aan te passen aan de kenmerken van geïmpregneerd stro. Met hun ervaring in het leveren van strobalen voor diverse evenementen, zorgde Strohandel van Dijk ervoor dat het geïmpregneerde stro van hoogwaardige kwaliteit was en voldeed aan de eisen van het project.

Tijdens de opbouw van de stand in de Delhaize-supermarkt in Brussel, werd al snel duidelijk dat het gebruik van geïmpregneerd stro niet alleen een milieuvriendelijke keuze was, maar ook bijdroeg aan de aantrekkelijkheid van de stand. De natuurlijke uitstraling van het stro creëerde een warme en uitnodigende sfeer, waardoor klanten werden aangetrokken tot de producten van Cartamundi.

Het project was niet alleen succesvol in termen van esthetiek, maar ook op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Het geïmpregneerde stro bleek een uitstekend materiaal te zijn voor een stand op een prominente locatie zoals een supermarkt. Het behoud van de kwaliteit en de brandvertragende eigenschappen van het stro maakten het een slimme keuze voor een succesvolle en veilige presentatie van de producten van Cartamundi.

Dit project met geïmpregneerd stro voor de Cartamundi-stand toont de veelzijdigheid en duurzaamheid van strobalen, zelfs in een stedelijke omgeving. Het succes van dit project onderstreept de mogelijkheden van geïmpregneerd stro als een aantrekkelijk en milieubewust materiaal voor diverse toepassingen, waardoor het een ideale keuze is voor evenementen en presentaties waar duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht belangrijk zijn.